Caută

Oaza Car Care

Suntem un Service auto, autorizat R.A.R,  multimarca. Ca pozitionare ne gasiti  atat in centrul Clujului (intre Salad Box si Power Business Center – Dorobantilor 18-20) cat si langa Gara Cluj (Kovari Laszlo 8-10). Locatia de langa Gara Cluj o puteti gasi sub denumirea de Service auto CLUJ si Vulcanizare CAR TESTING CENTER 

Serviciile pe care noi le oferim sunt foarte variate si includ:

service auto cluj
service auto cluj

Suntem un Service auto, autorizat R.A.R,  multimarca. Ca pozitionare ne gasiti  atat in centrul Clujului (intre Salad Box si Power Business Center – Dorobantilor 18-20) cat si langa Gara Cluj (Kovari Laszlo 8-10). Locatia de langa Gara Cluj o puteti gasi sub denumirea de Service auto CLUJ si Vulcanizare CAR TESTING CENTER 

Serviciile pe care noi le oferim sunt foarte variate si includ:

Serviciile noastre

Ne consideram experti in materie de reparatii auto, deoarece oferim servicii foarte bune calitativ. O mare parte din Clujeni au incredere in serviciile pe care noi le oferim. Scopul service-ului nostru este sa castigam increderea clientilor. Inca din momentul in care ne treci pragul poti fii sigur ca vei avea parte de servicii auto complete, eficiente si de cea mai buna calitate.

Acest domeniu apartine SC OAZA CAR CARE SRL . Suntem profesionistii dedicati excelentei in materie de service auto si nu numai.

Ca deviza noi avem : ” Servicii complete de calitate si profesionalism oferit clientilor”

Domeniile noastre de activitate:
* intretinerea si repararea autovehiculelor
* diagnosticarea autovehiculelor
* testare inainte de cumparararea unei masini
* distributie piese ai accesorii (colaboram cu importanti importatori de piese auto cat si cu importanti producatori de piese auto din tara cat si din strainatate)
* vulcanizare auto
* ITP

Societatea detine 2 puncte de lucru:
* Dorobantilor 18-20 Cluj-Napoca ( aici oferim ca servicii : lucrari mecanice si piese auto) , DESCHIS IN 2017
* Kovari Laszlo 8-10 Cluj-Napoca ( aici oferim : lucrari de reparatii auto, vulcanizare, ITP si piese auto), DESCHIS IN 2019

SUNTEM SERVICE AUTO AUTORIZAT R.A.R , localizat in centrul CLUJULUI.

Service auto Cluj Oaza Car Care este un service de baza. Atat timp cat vizitele in cadrul service-ului nostru sunt periodice putem sa iti garantam ca iti vom prelungi viata masinii tale.

Foarte multi dintre detinatorii de masini asteapta ca unele componente ale masinii sa cedeze si abia apoi se programeaza intr-un service. Nu recomandam acest lucru deoarece costurile vor fi mult mai mari si in primul rand este vorba despre sanatatea ta si a celorlalti participanti la trafic. Recomandam revizii periodice pentru a descoperi orice fel de posibila problema.

Service nostru autorizat RAR asigura montajul pieselor . Daca piesele auto se cumpara de la noi, clientul beneficiaza la preturi speciale la manopera.

Angajatii nostri au multiple calificari in domeniul auto si pot sa asigure clientiiilor asistenta necesara in vederea gasirii celor mai bune piese auto. Totodata angajatii nostri pot sa consilieze persoanele inainte de cumpararea unui autovehicul auto. Oferim garantii si certificate conform normelor in vigoare.

Service Auto Cluj OAZA CAR CARE dispune de echipamente ultra moderne , de ultima generatie, care sunt utilizate de catre personalul nostru super calificat.

Lasa-te pe mainile echipei service-ului auto Cluj, Oaza Car Care si vei avea o masina bine intretinuta si cu performante maxime!

Service auto Cluj Oaza Car Care este autorizat de către RAR pentru a efectua următoarele lucrări auto: reparații auto, lucrări de întreținere auto și activități de reglări auto

Contactează-ne cu încredere

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Contactează-ne cu încredere

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Din grijă pentru mașina ta și pentru călătoriile tale, am pregătit niște sfaturi care sperăm să-ți servească drept reper în alegerile viitoare.

Ce spun cei care ne-au trecut pragul până acum despre calitatea serviciilor Service auto Cluj Oaza Car Care

Abonează-te

la newsletterul Oaza Car Care.
Rămâi la curent cu noutățile!