Caută

Cauți Diagnoza AUTO CLUJ ?
Vino la SERVICE-ul nostru

Oaza Car Care

DIAGNOZA Cluj NAPOCA

Vino la Service-ul nostru situat în zona centrală

ITP CLUJ

Diagnoza Auto Cluj

Oaza Car Care
diagnoza auto cluj

Diagnoza auto se foloseste când se aprinde indicatorul dvs. check engine. Un cod de eroare va fi stocat pe unul sau mai multe calculatoare ale vehiculului dvs. Există anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru se putea a stabili un cod de probleme . Este important ca tehnicianul care vă diagnosticheaza mașina să le verifice pe toate înainte de a lua o decizie de reparație. Pentru aceasta va recomandam sa apelati doar la service-uri auto autorizate.

Diagnoza auto este un cuvant generic de aceea el trebuie sa fie intarit de altele. Exista diagnoza mecanica si diagnoza electronica (testere auto ). Diagnoza electronica presupune invariabil conectarea unui computer mai mult sau mai putin volant la computerele masinii prin una sau mai multe mufe.

Mufa universala utilizata in Europa in ultimul deceniu este cea de tip OBD2. Diagnosticare presupune mai mult decat o simpla scanare de erori (lucru ce-l fac majoritatea mesterilor de ocazie). Inseamna citire si interpretare parametri de functionare a diversor componenete, dar si setari diverse. Multe componente ale masinii au diverse coduri pe care computerele masinii trebuie sa le cunoasca pentru a putea comunica cu ele.

O masina moderna are mai multe computere individuale, fiecare cu responsabilitatile sale (motor, ABS, airbag, comfort, etc) care interactioneaza intre ele.

Cu certititudine indiferent daca aveti masina personala sau nu, ati auzit cuvintele “ diagnoza auto”. Daca ati intrebat in jur ce inseamna aceasta, sunt sigur ca mai toti au sarit sa va explice cum sta treaba cu acest lucru. Exista un foarte mare vid de informatie atunci cand te hotarasti sa cauti ceva cat mai relevant.

Diagnoza auto Cluj profesionala in cadrul service-ului auto Cluj Oaza Car Care

“Diagnoza auto Cluj” reprezinta de fapt un cuvant generic, care defineste doua operatiuni cu implicatii stricte:

1. mecanica care este facuta in orice service, de catre mecanicul auto. Acesta foloseste echipamentele si sculele adecvate pentru obtinerea si remedierea oricaror probleme care implica partea mecanica a unui vehicul.

2. electronica care trebuie facuta in service-urile dotate cu laptop, programe speciale si softuri ale producatorilor de vehicule. Aceasta presupune nu doar conectarea la mufa universala si scanarea pentru erori asa cum fac majoritatea companiilor de profil. Implica atat citirea sau interpretarea rezultatelor functionale. De aici se pot modifica anumiti parametri pentru imbunatatirea performantelor autovehiculului. De aceea fiind recomandat sa apelati pentru aceste servicii numai la firmele care au specialisti si o dotare tehnica capabila sa ofere rezultatele asteptate.

Daca cauti diagnoza auto Cluj performanta te asteptam cu drag in oricare dintre service-urile noastre:

Service auto Cluj Oaza Car Care — Dortobantilor 18-20, Cluj-Napoca

Service auto, Vulcanizare si ITP Cluj Oaza Car Care – Strada Kovari Laszlo nr. 8 , Cluj-Napoca

Programeaza-te si tu la Service auto OAZA CAR CARE pentru o diagnoza auto computerizata de ultima generatie.

Orar Diagnoza Auto Cluj Napoca Oaza Car Care:

Luni – Vineri: 9am – 6pm

Strada Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca.

Diagnoza Auto Cluj Oaza Car Care

Sistemele complexe ale masinilor actuale necesita din ce in ce mai mult profesionalism pentru o diagnosticare exacta. Echipamentul asigura diagnoza electronica pentru: motor, airbag, ABS, ASR, BC (bord computer), ESP, SRS, imobilizator, inchidere centralizata, multi info display (MAF), servo, transmisie automata, easytronic, tiptronic, 4motion, 4matic, 4WD, navigatie, aer conditionat, climatic, climatronic, xenon etc.

Mentionam ca diagnoza auto Cluj se poate efectua tuturor masinilor care permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice. Diagnoza auto Cluj fiind posibila si pentru autoutilitare.

Cauți Diagnoza Auto Cluj?

Vino la Service-ul nostru, Oaza Car Care, situat în zona centrală.

Diagnoza Auto Profesională în Cluj

Dacă aveți nevoie de o diagnoză precisă pentru vehiculul dumneavoastră, suntem alegerea ideală. Echipa noastră de experți este echipată cu cele mai recente tehnologii de diagnosticare, permițându-ne să identificăm rapid și eficient orice problemă cu mașina dumneavoastră. De la erori electronice la probleme mecanice, suntem aici pentru a vă oferi soluții viabile și eficiente.

Service Auto de Încredere în Cluj

La Cluj Oaza Car Care, suntem dedicați calității și transparenței în serviciile noastre. Nu numai că efectuăm diagnoza auto precisă, dar și reparam orice problemă găsită cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Utilizăm doar piese de înaltă calitate și tehnici de lucru profesionale pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră rămâne în condiții perfecte de funcționare.

Oaza de Îngrijire pentru Mașina Dumneavoastră

Serviciile noastre auto în Cluj reprezintă o adevărată oază de îngrijire pentru mașina dumneavoastră. Suntem pasionați de mașini și ne străduim să oferim fiecărui client o experiență de neuitat. Cu un serviciu prietenos și profesionist, vă veți simți întotdeauna în mâini bune la Cluj Oaza Car Care.

schimb ulei cluj

Diagnoza AUTO Cluj

Echipa noastră de mecanici experimentați efectuează o diagnosticare amănunțită pentru a identifica orice probleme potențiale ale mașinii dvs. Astfel, suntem capabili să oferim servicii de reparații auto precise și de încredere. Ne străduim să vă punem pe primul loc, oferindu-vă o experiență de servicii auto fără probleme.

 Oaza Car Care oferă și întreținere preventivă

Vă așteptăm cu drag la stația noastră ITP Cluj Oaza Car Care!

Contactează-ne cu încredere

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Ce spun cei care ne-au trecut pragul până acum despre
calitatea serviciilor Oaza Car Care

Abonează-te

la newsletterul Oaza Car Care.
Rămâi la curent cu noutățile!

1. Locație service auto Cluj & magazin piese auto

Sâmbată: închis
Duminică: închis

2. Locație ITP, vulcanizare Cluj, service & magazin piese auto

Sâmbată: închis
Duminică: închis