INCARCARE FREON auto in cluj

 

INCARCARE FREON AUTO Cluj la OAZA CAR CARE se face la cele mai inalte standarde.

La OAZA CAR CARE ai parte de un serviciu complet dedicat instalatiei de climatizare a autovehiculului tau. Poti veni in oricare dintre cele 2 puncte de lucru ale noastre pentru a beneficia de o curatare a refrigerantului de impuritati si de aseamenea pentru o incarcare performanta a sistemului de Aer Conditionat cu freon.

Oferim servicii adaptate fiecarei persoane prin utilizarea de aparatura performanta si specializata. Acest tip de aparatura se pliaza pentru orice model de masina.

Programeaza-te si tu in orice punct de lucru.

Ti-ai facut o verificare a instalatiei de climatizare in ultimul an? Daca nu, echipa OAZA CAR CARE te asteapta sa ti-o facem noi!

incarcare FREON auto CLUJ

Instalatia de climatizare asigura clima in interiorul masinii tale. Daca apare orice defectiune la sistemul de climatizare, gradul pasagerilor de confort scade si totodata anumite componente ale masinii s-ar putea sa nu mai functioneze in parametrii optimi. Acest disconfort se poate simti in special vara. Sistemul de climatizare al masinii are rolul de a absorbi caldura din habitaclul masinii tale.

Cand este necesar sa schimbi freonul?
1. In mod normal pentru o pregatire a instalatiei de aer conditionat al autovehiculului tau pentru sezonul cald si rece, ar trebui ca freonul sa se schimbe de cel putin 2 ori pe an si neaparat atunci cand se va schimba orice componenta din sistemul de climatizare.
2. Daca ai impresia ca aerul conditionat nu raceste sau raceste foarte greu.
3. Dacă simti un aer neplacut dupa ce pornesti AC.

Care sunt etapele incarcarii cu agent refrigerant ?
Aparatul pe care Service-ul auto OAZA CAR CARE il foloseste este un aparat de ultima generatie. Acesta va extrage agentul refrigerant existent si uleiul din instalatia de aer conditionat. Totodata aparatul curata tot sistemul de climatizare iar mai apoi va vida instalatia de climatizare pentru etanșeitate si pentru a depista daca exista pierderi de freon.
Mai apoi acest aparat va umple instalatia cu cantitatea de agent refrigerant care este recomandata masinii tale de catre producatorul acesteia. Totodata aduga cantitatea optima de ulei si verifica presiunea din instalatia de climatizare.

Care sunt beneficiile incarcarii cu freon?
Se va elimina mirosul neplacut din cadrul masinii
Se depisteaza pierderi de presiune
Se pot depista anumite scurgeri
Instalatia de climatizare se va folosi in cele mai optime conditii

Cauti incarcare freon auto Cluj ? Atunci programeaza-te acum !!!!

Sfaturi pentru o viata indelungata a sistemului de climatizare:

incarcare freon