Oaza Car Care

INLOCUIRE CHIULOASE CLUJ

Pentru inceput ar trebui sa specificam ce este o chiuloasa si cum ajuta ea la functionarea optima a unei masini.

Chiuloasa face parte din arhitectura unui motor si ocupa locul in zona superioara cilindrului. Scopul chiuloasei este unul pasiv, pentru ca aceasta are datoria de a crea un spatiu intre partea superioara a pistonului si peretii interiori ai cilindrului.

Afla detalii despre locatiile noastre unde putem efectua schimbul chiuloasei.

Inlocuire chiuloase cluj

Te asteptam cu cele mai variate reparatii auto si cele mai bune preturi la piesele auto!

Inlocuire chiuloase

Se constata defectiunea intervenita la chiuloasa care poate fi de mai multe tipuri in functie de aceasta se demonteaza de pe blocul motor si verifica planeitate, test de presiune, test fisuri se remediaza probleme de scaun supapa, joc tacheti, semeringuri supape ,cuzineti ax cu came daca este cazul si se monteaza inapoi pe blocul motor folosind toate garniturile noi .

Inlocuire chiuloase

Orice defectiune la motor este critica pentru buna functionare a autoturismului, dar si pentru siguranta atat a dumneavoastra in trafic cat si a celorlalti participanti la trafic. Chiar si micile componente joaca un rol important, pe care mecanicii specializati trebuie sa le verifice si sa le schimbe atunci cand simtiti ca acestea nu sunt in regula.Pentru a realiza acest proces, este nevoie de o interventie specializata folosind echipament performant. In aceasta situatie, este necesara dezasamblarea partii superioare a motorului, pentru a constata defectiunea si pentru a interveni la timp.

La Oaza Car Care garantam aceste beneficii pentru manopera schimbului de garnitura a chiulasei, dar si preturi surprinzatoare. Suntem expertii auto in care o mare parte din Clujeni au incredere sa isi incredinteze masina.

Cand trebuie schimbata garnitura chiulasei?

Exista, desigur, cateva semnale care va indica momentul in care garnitura chiulasei este defecta. Motorul va porni mai greu, iar masina nu va putea functiona la capacitate maxima. Identificarea si rezolvarea problemei trebuie lasata pe mana specialistilor de la Revizie Auto Service, care se vor asigura ca masina dumneavoastra primeste ingrijirea si reparatiile potrivite intr-un timp scurt.

Motorul autoturismului dumneavoastra va functiona din nou ca in prima zi, fara a va mai face griji griji pentru mult timp din cauza micilor componente care ar putea pune in pericol drumurile zilnice la serviciu sau cele alaturi de familie.