OAZA CAR CARE
&
CAR TESTING CENTER


INLOCUIRE COMPONENTE ELECTRICE

piese auto cluj

Te asteptam la locatiile noastre pentru preturi promotionale!

SCHIMB COMPONENTE ELECTRICE

 

Unele componete electrice sunt usor de diagnosticat cu o diagnoza dar pot fi verificate si cu un simplu aparat de masura  electric acestea se schimba in general cand avem eroare sau nu fuctioneaza in parametrii aici enumeram senzori de temperatura, senzori de presiune , relee, sigurante , debitmeru aer ,bobine etc. Chiar si claxon.

La Oaza Car Care va oferim servicii de reparatii electrica auto de calitate si ne asiguram ca va punem masina inapoi pe drum in cel mai scurt timp posibil. Electricienii nostri auto pot efectua de la cele mai simple reparatii electrica auto precum schimbarea unei sigurante pana la cele complexe, precum schimbarea airbag-urilor sau a centurilor de siguranta. Totodata, avem la dispozitie ultimele tehnologii de diagnoza si analiza auto pentru a rezolva orice problema electrica auto in service-ul nostru autorizat.

In ziua de azi, avansul tehnologic al masinilor atrage dupa sine necesitatea mai multor circuite si componente electrice auto integrate in ansamblul ce formeaza autovehiculul. Odata cu dobandirea capabilitatii inteligente masinile moderne devin tot mai complicate in sistemele electrice de inchidere centralizata sau geamuri, senzori de ploaie sau parcare cat si in sistemele audio-video auto. De asemenea, luminile ambientale sau luminile de drum cat si elemente de siguranta precum airbag-uri sau centurile de siguranta contribuie la numarul mare de circuite si componente electrice ce se regasesc intr-un automobil.

Desi unele din defectiuni se pot rezolva in cateva minute prin simpla inlocuire a unei sigurante, alte reparatii electrice auto necesita mai mult timp pentru a putea identifica cauza iar rezolvarea problemelor electrice la masina dvs poate fi uneori mai complicata decat pare la prima vedere.