6 pasi catre un service auto bun in Cluj

Cuprins

Pasi pentru gasirea unui service auto bun

Daca te-ai intrebat cum poti sa gasesti un service auto bun, care poate sa iti ofere increderea necesara si care ofera lucrari de calitate , trebuie urmati niste pasi destuli de importanti. 

Dupa cum bine stim, masina trebuie sa fie intr-o buna stare de functionare pentru a nu pune in pericol atat viata ta cat si a celorlalti participantri la trafic. Nu te gandi sa ajungi la service-ul auto care are cele mai mici preturi, ci gandeste-te sa ajungi la cel care ofera lucrari de reparatii bune.

Pentru a nu ajunge sa platesti niste lucrari de reparatii foarte scumpe, este de preferat ca masinii tale sa ii asiguri prevenitiv unele servicii de intretinere. Serviciile de intretinere care trebuie efectuate asupra masinii tale le poti gasi in cartea autovehiculului.

Care sunt pasii care iti garanteaza gasirea unui service auto bun , de incredere?

Un prim pas important ar fi cautarea online

Vedem in ultimul timp ca internetul a pus o tot mai mare stapanire asupra vietii noastre cotidiene si ca este la un click distanta informatia de care noi avem nevoie. Pentru inceput ar trebui sa iti deschizi un browser de internet si sa faci o cautare folosind anumite cuvinte cheie ca : service auto, service auto cluj , etc.
In urma cautarii tale vei vedea ca motorul de cautare iti genereaza o lista cu service-uri auto. Din lista generata va trebui ca tu sa gasesti service-ul auto din Cluj care tie ti se potriveste cel mai bine. Poti sa alegi service-ul auto luand in considerare cele mai bune review-uri. Aceste review-uri de obicei sunt lasate de catre clientii service-ului. In momentul in care observi ca un service are doar review-uri de slaba calitate, inseamna ca majoritatea persoanelor nu au fost multumite, si este de preferat sa il eviti. Acum dupa cum bine stim, este imposibil ca un service sa aiba doar cele mai bune review-uri, pentru ca noi ca persoane suntem foarte diferite, si ceea ce mie mi s-a parut o lucrare foarte calitativa, altei persoane probabil i se va parea mai putin calitativa.
Daca ai ales din lista de service-uri generate cateva care au review-uri destul de bune, pentru a mai tria din ele iti poti intreba cunoscutii daca au cunostiinta despre unele din ele.

Autorizarea RAR

Dupa ce ai ales o lista scurta cu cateva service-uri auto , urmatorul pas, sau un pas important ar fi sa te asiguri ca acesta este autorizat de catre Registrul Auto Roman. Pentru ca un service sa isi poata desfasura activitatea, aceea de reparatii si intretineri auto, acesta trebuie sa fie autorizat si sa aiba autorizatia intr-un loc vizibil expusa.
Cu toti stim ca sunt multe service-uri de cartier care nu sunt autorizate conform normelor in vigoare.

Oferta

Dupa ce te-ai asigurat ca service-urile alese sunt autorizate RAR un urmator pas ar fi cererea de oferta. Este intotdeauna de preferat ca inainte sa ajungi intr-un service auto sa ceri o oferta de reparatii si piese auto, pentru a putea sti in mare cat te-ar putea costa reparatia.

Deviz de lucru

Toate service-urile autorizate RAR trebuie sa inmaneze clientilor devize de lucru . Pe aceste devize trebuie sa fie trecute lucrarile efectuate asupra masinii si piesele auto montate ( fie aduse de catre client fie cumparate din service ). Asigura-te ca service-urile alese respecta acest lucru.

Piese auto schimbate

La finalul unei lucrari de repartii auto , cere-i mecanicului sa iti inapoieze piesele schimbate. Daca vezi ca acesta evita este de preferat sa eviti acel service auto in viitor.

Garantie

Asigura-te ca service-ul auto pe care il alegi iti poate oferi o garantie asupra a ceea ce s-a efectuat. Este important ca sa se asigure garantie, deoarece orice problema ar putea aparea in viitor cu piesele montate sau lucrarea efectuata tu esti acoperit, atat timp cat fac obiectul garantiei.

Gasirea unui service auto bun in Cluj nu este tocmai usoara, dar cu siguranta daca urmezi pasii de mai sus iti va fi mai usor.

Lasă un răspuns