Oaza Car Care

DIAGNOZA AUTO CLUJ

Ai un cod de eroare ? Cauti testere auto Cluj?Solicita o Diagnoza Auto Cluj la Service Auto Cluj Oaza Car Care

 

Suntem un service auto multimarca. Dispunem de asemenea de o vulcanizare, magazin de piese auto cat si de o statie ITP.

Verificarile si masuratorile efectuate asupra masinii tale definesc procesul de diagnoza auto. Diagnoza auto se efectueaza pentru a gasi defectiunile aparute masinii, si gravitatea acestora.

Diagnoza auto se poate realiza cu diferite software-uri cum ar fi :
1. testere auto
2. interfata de diagnoza auto

Service auto Cluj- diagnoza auto

Dispunem de testere si diagnoze auto de ultima generatie ! Haide si tu sa vezi despre ce e vorba!

DIAGNOZA AUTO CLUJ

Diagnoza auto se foloseste când se aprinde indicatorul dvs. check engine. Un cod de eroare va fi stocat pe unul sau mai multe calculatoare ale vehiculului dvs. Există anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru se putea a stabili un cod de probleme . Este important ca tehnicianul care vă diagnosticheaza mașina să le verifice pe toate înainte de a lua o decizie de reparație. Pentru aceasta va recomandam sa apelati doar la service-uri auto autorizate.

Diagnoza auto este un cuvant generic de aceea el trebuie sa fie intarit de altele. Exista diagnoza mecanica si diagnoza electronica (testere auto ). Diagnoza electronica presupune invariabil conectarea unui computer mai mult sau mai putin volant la computerele masinii prin una sau mai multe mufe.

Mufa universala utilizata in Europa in ultimul deceniu este cea de tip OBD2. Diagnosticare presupune mai mult decat o simpla scanare de erori (lucru ce-l fac majoritatea mesterilor de ocazie). Inseamna citire si interpretare parametri de functionare a diversor componenete, dar si setari diverse. Multe componente ale masinii au diverse coduri pe care computerele masinii trebuie sa le cunoasca pentru a putea comunica cu ele.

O masina moderna are mai multe computere individuale, fiecare cu responsabilitatile sale (motor, ABS, airbag, comfort, etc) care interactioneaza intre ele.

Cu certititudine indiferent daca aveti masina personala sau nu, ati auzit cuvintele “ diagnoza auto”. Daca ati intrebat in jur ce inseamna aceasta, sunt sigur ca mai toti au sarit sa va explice cum sta treaba cu acest lucru. Exista un foarte mare vid de informatie atunci cand te hotarasti sa cauti ceva cat mai relevant.

Diagnoza auto Cluj profesionala in cadrul service-ului auto Cluj Oaza Car Care

“Diagnoza auto Cluj” reprezinta de fapt un cuvant generic, care defineste doua operatiuni cu implicatii stricte:

1. mecanica care este facuta in orice service, de catre mecanicul auto. Acesta foloseste echipamentele si sculele adecvate pentru obtinerea si remedierea oricaror probleme care implica partea mecanica a unui vehicul.

2. electronica care trebuie facuta in service-urile dotate cu laptop, programe speciale si softuri ale producatorilor de vehicule. Aceasta presupune nu doar conectarea la mufa universala si scanarea pentru erori asa cum fac majoritatea companiilor de profil. Implica atat citirea sau interpretarea rezultatelor functionale. De aici se pot modifica anumiti parametri pentru imbunatatirea performantelor autovehiculului. De aceea fiind recomandat sa apelati pentru aceste servicii numai la firmele care au specialisti si o dotare tehnica capabila sa ofere rezultatele asteptate.

Daca cauti diagnoza auto Cluj performanta te asteptam cu drag in oricare dintre service-urile noastre:

Service auto Cluj Oaza Car Care — Dortobantilor 18-20, Cluj-Napoca

Service auto, Vulcanizare si ITP Cluj Car Testing Center- Strada Kovari Laszlo nr. 8 , Cluj-Napoca

Programeaza-te si tu la Service auto OAZA CAR CARE pentru o diagnoza auto computerizata de ultima generatie.

Există o serie de beneficii care pot fi obținute atunci când efectuati o diagnoza auto . În această postare, vom examina câteva dintre motivele principale pentru care aceasta diagnoza auto este atât de avantajoasa.

1. Rezultate rapide și precise: Unul dintre cele mai mari avantaje ale diagnozei auto computerizate este faptul că puteți obține rezultate rapide și precise. Acest lucru se datorează faptului că sistemul este capabil să proceseze rapid toate datele pe care le colectează. Drept urmare, puteți fi sigur că orice problemă a mașinii dvs. va fi identificată rapid.

2. Siguranță îmbunătățită: Un alt mare beneficiu al utilizării diagnozei auto computerizate este că poate contribui la îmbunătățirea siguranței. Acest lucru se datorează faptului că sistemul este capabil să identifice orice potențiale probleme cu mașina dvs. înainte ca acestea să devină o problemă mai mare. Ca urmare, puteți evita situațiile potențial periculoase pe șosea.

Cauti diagnoza auto Cluj ? Vino la Service auto Cluj Oaza Car Care!