ITP CLUJ MANASTUR

Cauti ITP Cluj Manastur ?

Vino la statia noastra ITP situata pe strada Kovari Laszlo nr 8 Cluj-Napoca. Statia ITP este situata langa Gara din Cluj Napoca, la 2 minute de aceasta. Efectuam ITP tuturor autovehiculelor cu sarcina maxima autorizata de pana la 3500 kg. Efectuam ITP atat autoveiculelor GPL, Benzina, Diesel.
O inspecție tehnică periodică este obligatorie o dată la doi ani pentru camionete. Această inspecție are rolul de a se asigura că vehiculul este în stare sigură și îndeplinește standardele de siguranță impuse. Inspecția include verificarea vehiculului pentru a vedea dacă prezintă semne de uzură, precum și pentru a se asigura că toate echipamentele de siguranță necesare sunt la locul lor. O inspecție tehnică periodică este obligatorie o dată pe an pentru celelalte tipuri de vehicule. Această inspecție are rolul de a se asigura că vehiculul este în stare bună de funcționare și îndeplinește standardele de siguranță impuse.
Service auto , Vulcanizare & ITP Cluj OAZA CAR CARE este un service auto autorizat, situat in centrul Clujului, langa Gara din Cluj Napoca, situat pe strada Kovari Laszlo nr 8. Suntem specializati in lucrari de reparatii auto si intretinere, piese auto, vulcanizare si ITP pentru toate marcile de masini.

Service auto , Vulcanizare & ITP Cluj Car Testing Center reușit să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi din zona Cluj Napoca și nu numai, datorită profesionalismului angajaților săi și a utilizării celor mai noi tehnologii, printre care se numără lifturi, aparate de măsură și control, aparate de verificare a mașinilor, aparat de reglare a direcției, aparat de încărcare a sistemului de aer condiționat și stand pentru verificarea sistemului de frânare.
Personalul nostru experimentat și specializat repară și întreține rapid autoturismele la un nivel calitativ ridicat? Tehnicienii noștri sunt foarte pricepuți în toate aspectele legate de repararea și întreținerea autoturismelor, de la frâne și anvelope până la reglaje și schimburi de ulei. Folosim cele mai noi instrumente de diagnosticare și reparare, astfel încât mașina dvs. să fie reparată rapid și eficient. Contactați-ne astăzi pentru a vă programa inspecția auto!
Service auto , Vulcanizare & ITP Cluj Car Testing Center vă oferă servicii de inspecții tehnice periodice prin intermediul service-ului nostru specializat și autorizat de Registrul Auto Român pentru toate tipurile de autovehicule.
Vă puteți face o programare pentru Inspecția Tehnică Periodică la unitatea noastră ITP, prin telefon sau prin e-mail.
Proprietarul oricărui autovehicul este responsabil pentru a se asigura că acesta este păstrat în condiții de siguranță. Acest lucru include asigurarea faptului că toate reparațiile necesare sunt efectuate la vehicul și că vehiculul este liber de orice pericole care ar putea cauza o funcționare defectuoasă sau rănirea cuiva.
Atunci când o mașină este adusă pentru inspecție, tehnicianul caută toate problemele potențiale ale mașinii. Unele dintre lucrurile care pot fi inspectate includ sistemul de emisii, frânele și anvelopele. Evaluarea are rolul de a determina dacă autovehiculul dumneavoastră îndeplinește standardele de poluare a mediului.
Evaluarea are rolul de a determina dacă vehiculul dumneavoastră îndeplinește cerințele minime de siguranță rutieră. Aceasta include lucruri precum numărul corect de airbaguri, tipul corect de airbaguri și secvența corectă de desfășurare.
I.T.P. este obligatoriu, lipsa acestuia fiind sancționată cu reținerea certificatului de înmatriculare, verificarea vehiculului în vederea recuperării acestuia fiind efectuată doar la R.A.R., puncte de penalizare, puncte de amendă și, în unele cazuri, chiar cu reținerea plăcuțelor de înmatriculare.

Pentru ITP Cluj Manastur te asteptam cu drag in statia noastra ITP!

itp cluj manastur

This Post Has One Comment

  1. PHP Rent a Car

    O sa incercam pentru parcul nostru de masini din Manastur. Multumim!.

Lasă un răspuns