REPARATII ALE SUSPENSIEI MASINII DUMNEAVOASTRA

Aveți nevoie de o reparație a suspensiei?

     Când vine vorba de ateliere de reparații de suspensii auto, Service auto Cluj OAZA CAR CARE  este locul perfect pentru a merge la un serviciu de suspensii auto.

Service auto Cluj Oaza Car Care

Calea Dorobanților 18-20, Cluj-Napoca 400000

0774 456 341

 

https://www.serviceautocluj.ro

Dar cum știți dacă este ceva în neregulă cu sistemul de suspensie?

    Odată ce începeți să simțiți fiecare denivelare de pe șosea sau când fiecare denivelare vă face mașina să țopăie, atunci probabil că amortizoarele și montanții dvs. sunt deja uzate. Iar când începeți să simțiți acest lucru, probabil că este timpul să vă gândiți la repararea suspensiei auto și să vă duceți mașina la atelierul nostru. Derapaje sau tragere la viraje Atunci când există ceva în neregulă cu suspensia mașinii tale, vei observa că vehiculul tău va derapa sau va trage atunci când virezi.

    Cand apare acest lucru, înseamnă că amortizoarele nu sunt capabile să mențină întregul vehicul stabil împotriva forței de viraj, ceea ce poate fi periculos, deoarece acest lucru vă face mai predispus la o răsturnare. Picaje ale nasului la frânare Când frânați, veți simți cum vehiculul dumneavoastră se va balansa în față atunci când o faceți ferm. Acest lucru nu este normal, de asemenea, vă împiedică capacitatea de a opri mașina imediat. Verificați anvelopele Dacă observați că banda de rulare se uzează neuniform sau că există puncte de chelie, acesta este de obicei un simptom al unei probleme de suspensie. Atunci când există o ruptură sau pete de chelie pe anvelope, înseamnă că există o presiune neuniformă pe anvelopă. Acestea sunt doar câteva dintre semnele care indică faptul că suspensia dumneavoastră are nevoie de reparații. Luați vehiculul dumneavoastră la atelierul nostru și vă vom ajuta să vă rezolvați problema suspensiei. Folosim doar cele mai avansate instrumente și tehnologii pentru a vă repara sau înlocui sistemul de suspensie. De asemenea, efectuăm și lucrări de întreținere pentru suspensii pentru o conducere mai confortabilă pe șosea.

De ce este importantă întreținerea suspensiilor?

Sistemul de suspensie al autoturismului dumneavoastră funcționează în același sistem ca și direcția și alcătuiesc modul în care se mișcă vehiculul dumneavoastră. Unul dintre beneficiile întreținerii sistemului dumneavoastră de suspensie este condusul în siguranță. Atunci când vă este greu să controlați direcția, probabil că veți ajunge să vă accidentați vehiculul. Este important să vă verificați atât direcția, cât și suspensia pentru a preveni problemele în viitor. Fiți pe deplin conștienți de semnele și faceți-le verificați imediat la atelierul nostru. Reparația suspensiei noastre auto este efectuată de tehnicieni calificați și experimentați, gata să se adapteze nevoilor dumneavoastră Diagnosticarea suspensiei autovehiculelor noastre include: Evaluarea componentelor de direcție și suspensie Lista de recomandări pentru repararea suspensiei La noi, puteți garanta un raport detaliat al problemei de suspensie de la înțelegerea situației și planul nostru pentru a preveni ca o astfel de problemă să se repete. Acest lucru se datorează faptului că aici, la Service auto si Vulcanizare Cluj CAR TESTING CENTER, nu rezolvăm doar problemele mașinii dumneavoastră, ci ne asigurăm, de asemenea, că ne educăm și clienții. Fiind unul dintre service-urile auto de încredere din Cluj-Napoca, împărtășirea cunoștințelor noastre cu comunitatea locală ne permite să luăm parte la menținerea drumurilor în siguranță și să ajutăm la salvarea vieților multora. Oferim servicii de suspensie auto la prețuri accesibile pentru orice tip de vehicul si folosim numai echipamente și sisteme de top pentru a se asigura că toate reparațiile sunt efectuate în mod eficient.             

      Plecarea din service-ul nostru vă va liniști că totul este în regulă. Prin grija noastră, vi se garantează siguranța pe șosea. Așadar, nu vă prelungiți problemele de suspensie. Dacă vă îngrijorează costul, să știți că oferim doar cele mai rezonabile prețuri pentru reparații de cea mai bună calitate, datorită mecanicilor noștri experți care lucrează neobosit pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților noștri. Lăsați-ne pe noi, să ne ocupăm de problemele mașinii dumneavoastră. Aflați mai multe despre serviciile noastre accesibile de reparații auto din Cluj-Napoca. Contactați-ne astăzi!

Lasă un răspuns