Oaza Car Care

Reparatii Auto Cluj

Ne bucuram ca inca din anul 2017 suntem alegerea numarul 1 a clujenilor in materie de reparatii auto, piese auto si vulcanizare. Mecanicii nostri sunt niste profesionisti desavarsiti care isi fac munca cu multa pasiune. Dispunem de 2 locatii in Cluj-Napoca, locatii la care serviciile oferite sunt de cel mai inalt nivel.

Motorul este partea centrala a unei masini, in alte cuvinte putem spune ca este inima automobilului. Este o piesa importanta, care daca ar lipsi, ar duce la nefunctionarea unui autoturism. Este o piesa de baza din procesul automobilului de functionare. Deplasarea unui automobil nu s-ar putea realiza fara aceasta componenta, denumita motor.

Service auto Cluj - reparatii motoare

REPARATII AUTO CLUJ

Noi credem că punctul central al unei relații de durată este încrederea. Și, așa cum motorul uneori se strică, așa și încrederea scade, iar relația are de suferit. La Oaza Car Care, nu avem motoare suferinde și nici relații în van. Avem, în schimb, lucrări foarte bine făcute și respect pentru cei care ne trec pragul.

Vrem ca totul sa fie perfect de aceea, de mai bine de șapte ani, ne prezentăm în fața clienților cu un know-how updatat la zi și dorinta de a rezolva toate problemele aparute, chiar si cele mai complexe. Și, ca să fie treaba treabă, am creat un business care să integreze toate serviciile unui service auto – Vrem totul sau nimic așa că, de mai bine de șapte ani, ne prezentăm în fața clienților cu un know-how updatat la zi și cu gânduri de mulțumire reciproce. Și, ca să fie treaba treabă, am creat un business care să integreze toate serviciile unui service auto:

MOTORUL poate fi descris ca generatul de energie mecanica care ajuta la punerea in miscare a sistemului de transmisie a masinii.Reparatia motorului trebuie efectuata cu o foarte mare precizie si rabdare pentru a nu se uita vreo componenta sau un proces. Reparatia motorului se poate efectua doar strict de catre o echipa de profesionisti care inteleg integrarea motorului in toata arhitectura masinii.In cazul in care repararea motorului se efectueza uitand vreo componenta sau un proces, se pot cauza multe probleme motorului acesta ne mai fiind reparabil.

In cazul motoarelor cu numar mare de kilometri sau in cazul motoarelor pe care s-a folosit ulei necorespunzator apar uzuri mari intre pistoane si cilindri si intre segmenti si cilindri, astfel ca motorul pierde din putere, porneste greu si scoate fum alb in exces.

Daca unui motor i se asigura o intretine constanta acesta este proiectat sa reziste mult timp.In cazul unui motor care nu este prea uzat si care a fost bine intretinut, exista posibilitati mari ca acesta sa poata sa fie reparat. Exista si unele cazuri in care acesta nu va putea sa fie reparat si va trebui sa fie inlocuit in intregime. Este foarte important sa sesizati si sa actionati rapid inainte ca motorul sa nu mai poata sa fie reparat.

In aceasta situatie, service auto Oaza Car Care iti vine in ajutor cu sericii de reparatii motoare. La blocurile motoare monobloc iti schimbam camasile si ansamblul piston-bolt-segmenti.
Dupa constatarea exacta a defectiuni si gasirea exacta a cauzei care a determinat defectarea motorului se incepe demontarea componentelor, accesorilor motor si remedierea problemei folosind scule speciale de montare si verificare precum si piese de inalta calitate pentru a ajunge la rezultate excelente in functionarea motorului.

Oaza Car Care ofera reparatii Motoare pentru urmatoarele tipuri de motoare:
1. benzina
2. diesel

Probleme care pot sa apara la motor si care automat trebuie sa te trimita cu masina in service:
1. MOTORUL NU PORNEŞTE
2. MOTORUL FUMEGĂ
3. MOTORUL SE SUPRAÎNCĂLZEŞTE
4. ZGOMOTE CE PROVIN DE LA MOTOR

Reparatia motorului in cadrul service-ului nostru auto se va efectua la cel mai inalt nivel calitativ, astfel tu vei beneficia de un automobil fara de probleme. Service-ul nostru este un service auto autorizat RAR pentru astfel de lucrari mecanice.

Asadar, daca simti ca ceva ar putea fi in neregula cu motorul masinii tale , suna sa iti faci o programare pentru constatarea si reparatia acestuia.

Sfaturi pentru o viata indelungata a motorului: