Caută
Oaza Car Care

SCHIMB ULEI CLUJ

Schimb Filtre Motor

Vino la Service-ul ul nostru situat în zona centrală pentru Schimb Ulei Cluj si filtre

ITP CLUJ

Schimb ulei Cluj si filtre motor Cluj

Cauti Schimb ulei Cluj? Când vine vorba de îngrijirea mașinii tale în Cluj, schimbul de ulei este unul dintre cele mai importante aspecte ale întreținerii regulate a vehiculului tău. Iar la Service auto Cluj Oaza Car Care, suntem aici să te ajutăm să menții motorul mașinii tale în cea mai bună formă posibilă.

Schimbul regulat al uleiului este vital pentru funcționarea optimă a motorului și prelungirea duratei de viață a acestuia. Uleiul de motor are rolul de a lubrifia, proteja și răcii componentele interne ale motorului. În timp, uleiul se degradează și se murdărește, ceea ce poate duce la uzură prematură a pieselor și scăderea eficienței motorului. Prin urmare, schimbul regulat al uleiului este esențial pentru a menține performanța și fiabilitatea mașinii tale.

La Service auto Cluj Oaza Car Care, oferim servicii profesionale de schimb ulei, efectuate de mecanici experimentați și calificați. Folosim uleiuri de înaltă calitate și filtre adecvate pentru a asigura cea mai bună protecție și performanță pentru motorul mașinii tale. Indiferent de marca sau modelul mașinii tale, ne asigurăm că schimbul uleiului este efectuat corect și în conformitate cu specificațiile producătorului.

Schimbul uleiului si al filtrelor presupune practic procesul de mentenanta si intretinere a masinii. Acest proces trebuie sa fie facut periodic , in functie de ceea ce se specifica in cartea tehnica a masinii si totodata in functie de  numarul de kilometrii parcursi. Una dinte cele mai importante operatiuni de mentenanta si intretinere a masinii o reprezinta schimbul de ulei si de filtre.

Recomandarea noastra este ca schimbul de ulei si de filtre sa se faca o data pe an , sau in cazul in care parcurgeti kilometri multi cu masina, peste 10 000 km , la atingererea acestei distante. Regimul de utilizare al fiecaruia poate influienta la cat timp se fac aceste schimburi.

În cadrul service-ului nostru, vă oferim prețuri competitive pentru reviziile periodice care includ schimbul de ulei și filtre.

Este important să menționăm că schimbul filtrelor și a uleiului trebuie efectuat într-un service autorizat, deoarece acest proces poate implica riscuri pentru autovehicul dacă nu este realizat de către profesioniști.


schimb ulei cluj

Programeaza-te si tu pentru revizia periodica deoarece siguranta ta si a participantilor la trafic trebuie sa fie cea mai important. Daca cauti schimb ulei Cluj vino la Service Auto Cluj Oaza Car Care!

Revizia masinii tale o poti face cu mare usurinta in cadrul service-ului nostru auto OAZA CAR CARE. Cand se schimba uleiul este necesar sa se schimbe si filtrul de ulei , pentru o functionare optima a automobilului . In cazul in care schimbul de ulei si de filtre se face periodic, masina va avea o durata de viata mai indelungata. Daca in momentul in care se schimba uleiul nu se schimba si filtrul de ulei, uleiul nou se va degrada rapid astfel o noua schimbare va trebui sa se faca intr-un timp destul de scurt. Neschimbarea filtrului de ulei poate duce la un consum ridicat de carburant, deoarece scade presiunea uleiului.

Preturi promotionale la schimb ulei Cluj si de filtre

În momentul în care efectuăm schimbul de ulei, ne asigurăm că toate aspectele esențiale sunt acoperite. Pe lângă înlocuirea filtrului de ulei, avem grijă să schimbăm și celelalte filtre importante, pentru a vă oferi o experiență de condus fără probleme și pentru a menține mașina în cea mai bună stare posibilă.

  1. Filtru de Aer: Acest filtru are un rol crucial în prevenirea intrării prafului și impurităților în componentele electrice ale motorului. El protejează motorul de uzură prematură, contribuind astfel la o durată de viață mai lungă a vehiculului.

  2. Filtru de Combustibil: Filtrul de combustibil are responsabilitatea de a menține combustibilul curat. Prin acest lucru, asigură protecția esențială a sistemelor motorului, contribuind la performanța optimă a acestuia.

  3. Filtru de Polen: Acest filtru nu numai că protejează motorul, dar și asigură confortul în interiorul mașinii. Dacă observați mirosuri neplăcute sau geamurile se aburesc frecvent, poate fi momentul să schimbați filtrul de polen. Efectuând această schimbare în mod regulat, veți oferi o protecție adițională pasagerilor dvs.

Contact schimb ulei Cluj :

1️⃣ Calea Dorobantilor 18-20, Cluj-Napoca ☎️ Telefon: 0774.456.341 📧 Email: contact@serviceautocluj.ro 🕒 Program: Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Sâmbată și Duminică: închis

2️⃣ Strada Kővári László 8, Cluj-Napoca ☎️ Telefon: 0754.099.374 / 0746.873.981 📧 Email: contact@serviceautocluj.ro 🕒 Program: Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Sâmbată și Duminică: închis

Orar Service Auto Cluj Napoca Oaza Car Care:

Luni – Vineri: 9am – 6pm

Strada Dorobantilor 19-20, Cluj-Napoca!

"Care este costul pentru un schimb de ulei în Cluj?"

Aceasta este o întrebare frecventă, iar răspunsul poate varia în funcție de service-ul ales. La Oaza Car Care, oferim prețuri promoționale atât pentru manoperă, cât și pentru ulei. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne sunați acum!

În ceea ce privește alegerea tipului de ulei potrivit pentru schimbul de ulei în Cluj, nu este întotdeauna o decizie simplă. Cartea tehnică a mașinii dvs. este ghidul principal, iar producătorul enumeră tipurile de ulei recomandate. Noi, la Oaza Car Care, dispunem de o gamă variată de uleiuri pentru toate preferințele și bugetele. Specialiștii noștri vă pot oferi consultanță pentru a alege cel mai potrivit ulei pentru mașina dvs. Haideți la Oaza Car Care, unde ne preocupăm de sănătatea și performanța mașinii dvs. și vă stăm la dispoziție cu o gamă extinsă de uleiuri pentru a satisface toate cerințele dvs.

RECOMANDARI OAZA CAR CARE

Verifica nivelul uleiului periodic

Fa schimbul de ulei si filtre doar in service-uri autorizate

Cere sfatul specialistilor in alegerea uleiului si filtrelor

Cand schimbi uleiul schimba si filtrele

Recomandari privind schimbul de ulei al masinii

Schimbul de ulei la mașina dvs. este un aspect crucial al întreținerii regulare a vehiculului și contribuie semnificativ la prelungirea duratei de viață a motorului. În Cluj, serviciile de schimb de ulei sunt abundente, dar pentru a vă asigura că mașina dvs. primește cea mai bună îngrijire, alegerea unui service de încredere este esențială. Iar aici, la Schimb Ulei Cluj, vă oferim servicii de calitate superioară, menite să vă mențină mașina în cea mai bună stare posibilă.

Un schimb regulat de ulei are multe beneficii. Primul și cel mai evident avantaj este că uleiul proaspăt asigură lubrifierea adecvată a motorului, prevenind uzura prematură și reducând riscul de avarii costisitoare. Uleiul proaspăt ajută la menținerea temperaturii optime a motorului și la eliminarea particulelor de murdărie și depozitele nedorite care se acumulează în timp.

La Schimb Ulei Cluj, punem un accent deosebit pe calitatea uleiului folosit. Folosim uleiuri premium, adaptate specificațiilor și necesităților fiecărui tip de motor. Alegerea tipului potrivit de ulei pentru mașina dvs. este esențială, iar tehnicienii noștri calificați sunt aici pentru a vă oferi sfaturi și recomandări în acest sens.

De asemenea, în timpul procesului de schimb de ulei, verificăm și înlocuim alte componente esențiale, cum ar fi filtrele de aer și filtrele de combustibil, pentru a vă asigura că vehiculul dvs. funcționează în cea mai bună formă posibilă. Aceste verificări adiționale contribuie la menținerea performanței și a eficienței mașinii dvs.

Un alt aspect important este eliminarea ecologică a uleiului uzat. La Schimb Ulei Cluj, ne ocupăm de această problemă într-un mod ecologic și responsabil, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, schimbul regulat de ulei este esențial pentru buna funcționare și durabilitatea motorului mașinii dvs. Dacă sunteți în Cluj și căutați un service de încredere pentru schimbul de ulei, suntem aici pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită și experimentați beneficiile unui schimb de ulei de încredere la Schimb Ulei Cluj.

schimb ulei cluj

Contactează-ne cu încredere

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Ce spun cei care ne-au trecut pragul până acum despre
calitatea serviciilor Oaza Car Care

Abonează-te

la newsletterul Oaza Car Care.
Rămâi la curent cu noutățile!

1. Locație service auto Cluj & magazin piese auto

Sâmbată: închis
Duminică: închis

2. Locație ITP, vulcanizare Cluj, service & magazin piese auto

Sâmbată: închis
Duminică: închis