Service auto Cluj Marasti

Ați pierdut vreodată presiune in roti sau ați făcut pene de cauciuc la miezul nopții sau după aceasta ora, in cartierul Marasti din Cluj Napoca? Repararea unei mașini de unul singur este foarte dificilă, mai ales când abia începi să înveți secretele conducerii și reparării mașinii.

De multe ori, când mașinile trec pe lângă tine, șoferul care depășește este dornic să se oprească pentru a te ajuta. Încerci să-ți suni prietenii, dar unii oameni nu pot fi contactați, iar alții ajung acolo unde trebuie să stai prea mult timp. Situația actuală este bine cunoscută și orice șofer profesionist are cel puțin o experiență similară. În acest caz, soluția economică și rapidă este utilizarea serviciului service-ului auto Marasti Cluj sau al serviciului auto mobil.

Un astfel de service auto nu numai că vă poate ajuta să înlocuiți anvelopa de rezervă. Aici puteți oferi servicii perfecte și eficiente pentru mașina dvs.

De exemplu,un service auto Marasti Cluj autorizat RAR pentru reparații auto este întotdeauna pregătiți să efectueze întreținerea, reparațiile și reglajele auto. Prin urmare, chiar dacă găsiți unele anomalii în vehicul, nu trebuie să vă faceți griji. Cel mai priceput mecanic vă va putea sfătui și vă va oferi serviciile de care aveți nevoie pentru a vă menține din nou mașina în cele mai bune condiții. În plus, dacă alegeți să achiziționați piese auto de la o stație de service autorizată din cartierul Marasti din Cluj, veți obține prețuri preferențiale. Dacă sunteți unul dintre șoferii care așteaptă ruperea mașinii sau abandonarea componentelor acesteia pentru revizie, nu vă recomandăm să continuați să faceți acest lucru.

Costurile de întreținere vor fi mai mari decât în ​​cazul inspecțiilor periodice, iar siguranța dvs. și a altor utilizatori ai drumului poate fi amenințată.

Căutați un service auto Cluj Marasti care să corespundă criteriilor dvs.? Apoi, trebuie să alegeți o echipă de profesioniști care să vă ofere servicii complexe. La Service auto Cluj Oaza Car Care, puteți obține o gamă largă de servicii, cum ar fi:

Diagnosticare computerizată a mașinii – Dacă aveți întrebări despre martorii mașinii, problema este rezolvată în timp ce numiți „testarea mașinii”. În plus, echipamentele utilizate sunt de ultimă generație.

Modificări ale kitului de distributie – Chiar dacă schimbul de distributie al mașinii pare să fie o durere de cap, unii mecanici din echipa profesionista  a service auto Marasti OAZA CAR CARE par să aibă acces ușor la operațiunea curentă.

Reglarea direcției uneori există probleme cu roțile. Înlocuirea bieletei va afecta direcția, deci trebuie să verificați geometria roților. Dacă volanul dumneavoastra. este înclinat într-o parte sau alta, vă rugăm să fiți siguri că utilizați servicii profesioniste cum ar fi service auto Cluj OAZA CAR CARE.

Încărcarea cu freon – trebuie să încărcați aparatul de aer condiționat cu Freon pentru a funcționa la capacitate maximă.

Înlocuirea uleiului și a filtrului – Acest proces se numește întreținere și se recomandă efectuarea acestuia o dată pe an. Dar dacă vă place să călătoriți și să conduceți în jurul lumii, ar trebui să vă schimbați uleiul atunci când conduceți 10.000 de kilometri.

Nu vă mai gândiți și, dacă este nevoie, chiar daca sunteti din Marasti, Manastur, Gruia sau alte cartiere ale Clujului apelati cu incredere la serviciile service-ului auto Cluj Oaza Car Care!

Pentru serviciile de mai sus, așteptăm cu nerăbdare vizita dvs. în următoarele locații:

LOCATIA

Service auto Cluj Oaza Car Care

Calea Dorobanților 18-20, Cluj-Napoca 400000

0774 456 341

ORAR:

L-V: 09:00-18:00

S-D: INCHIS

This Post Has 2 Comments

 1. Mutuleac n

  As dori da știu dacă faceți schimbul de ulei și filtru de ulei cu materialul clientului .

  1. Oaza Car Care

   Buna ziua,

   In principiu lucram doar cu piesele si materialele noastre, pentru garantii.

Lasă un răspuns