Service auto & Vulcanizare & Magazin de piese auto & statie ITP Cluj

⭐ ⭐ ⭐Service auto Cluj OAZA CAR CARE⭐ ⭐ ⭐

Este unul dintre cele mai importante ateliere de reparații auto , vulcanizare auto, magazin de piese auto si  statie ITP Cluj.

   Serviciile noastre s-au extins la mai mult decât reparații auto. Am ajuns dincolo de aceste servicii, datorită experienței noastre în servicii auto. Cunoștințele, experiența și abilitățile noastre în repararea, înlocuirea, detalierea și serviciile de întreținere a vehiculelor au deschis calea pentru mai multe servicii pe care le adăugăm la lista noastră de lucru și la filozofia noastră de performanță. Serviciile noastre sunt disponibile pentru clienții care doresc să beneficieze de cunostintele noastre in reparatii auto pentru flotă întreprinderi sau pentru autoturisme personale. Indiferent de ce marca de autoturism detineti, noi vă putem sprijini.

Avem servicii auto de încredere care nu vă vor costa foarte mult.

    Luarea unor decizii este o parte importantă pentru a avea succes.  Dacă v-ați gândit să achiziționați mai multe vehicule pentru compania dvs., utilizarea unui service auto de flotă comercială ar putea fi o idee bună.

Iată câteva beneficii pe care va trebui să le așteptați cu nerăbdare. Economisirea banilor pe termen lung.

De obicei, s-ar putea să ajungeți să plătiți mai mult atunci când utilizați un serviciu de flotă comercială, dar suma pe care va trebui să o plătiți pentru a începe este probabil să fie semnificativ mai mică. Ca urmare, veți avea mai mulți bani la îndemână pentru a investi în alte domenii ale afacerii dumneavoastră.

Acest lucru este mult mai preferabil decât să încercați să strângeți bani de fiecare dată când vi se prezintă o oportunitate decentă. Beneficii fiscale atunci când dețineți o flotă de vehicule, sunteți responsabil pentru adăugarea acesteia la bilanțul dvs. și tratarea ei ca o datorie sau ca un activ. Acest lucru înseamnă că veți avea obligații fiscale sporite. Utilizarea unui serviciu înseamnă că singurul lucru de care va trebui să vă faceți griji este să revendicați acest lucru ca o cheltuială de afaceri.

Uneori există vehicule pe care le doriți, dar pur și simplu nu se încadrează în buget. Ar trebui să vă lipsiți de griji atunci când există opțiunea de leasing?

Atunci când detineti o flotă de vehicule, aveți mai multă varietate, în sensul că aveți la îndemână mai multe opțiuni. În plus, dacă apelați la o companie care lucreaza cu flote, veți putea închiria vehicule în orașul pe care îl alegeți și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la drumuri în toată țara sau ceva de genul acesta.

Realitatea este că nu toată lumea de este un expert când vine vorba de gestionarea flotei. În loc să încercați să faceți acest lucru pe cont propriu și să vă asumați riscul de a face o greșeală ireversibilă, ar fi mai bine să permiteți altcuiva să preia controlul în acest sens. Atunci când apelati la un service auto pentru vehicule comerciale, aceasta vă oferă de obicei servicii de gestionare a flotei auto. Acest lucru înseamnă că ei se vor ocupa de toate sarcinile administrative, în timp ce dvs. rămâneți să vă concentrați asupra altor aspecte ale afacerii dvs. Asigurați-vă că alegeți un service auto de încredere pentru flotă. Faceți o verificare serioasă a antecedentelor companiei și a persoanelor care vor fi implicate în această activitate. Menținerea unei imagini atunci când aveți la dispoziție tot timpul vehicule noi, le oferiți celorlalți o imagine mai bună a companiei dumneavoastră. Deoarece veți arăta întotdeauna ca și cum ați avea vehicule intretinute la zi, nu numai că veți arăta că a fi la zi, dar va părea că aveți mult mai mult succes decât ați putea fi. Practic, oamenii vor presupune că aceste vehicule sunt in stare noua și că faceți destui bani pentru a acoperi acest tip de cheltuieli.   Gândiți-vă la imaginea afacerii dvs.si la soferii flotei dumneavoastra inainte de a merge mai departe. Pentru mai multe informații privind serviciile noastre pentru flote comerciale, Service auto Cluj Oaza Car Care este aici pentru a vă ajuta.  

Extinderea serviciilor noastre dincolo de repararea și întreținerea auto

    Poate că suntem cunoscuți prin specialitatea noastră în reparații auto, întreținere auto și reparații de motoare dar dorim să ajutăm clienții să își rezolve problemele legate de autovehicule, precum și să îi ajutăm să transporte unelte și echipamente grele la destinație. Când vine vorba de a fi un centru de service flexibil, Service auto Cluj Oaza Car Care are totul sub control. Ne-ar plăcea să vă ajutăm în mai multe feluri decât unul. Camionetele și furgonetele voastre sunt întreținute în mod regulat Camionetele,autoturismele și furgonetele voastre vor fi întreținute de la mecanismele interne ale motoarelor lor până la vulcanizare si servicii ITP. Ne vom asigura că aveți un vehicul funcțional care vă va face șofatul plăcut și convenabil. Siguranța este una dintre preocupările noastre principale. Fiți siguri că pachetul sau echipamentele noastre sunt de cea mai buna calitate. Oamenii din spatele serviciului nostru, sunt o echipă care este responsabilă de gestionarea autoturismelor si furgonetelor comerciale, unde urmăresc și verifică vehiculele pentru a vedea dacă există și eventualele daune existente sau posibile

LOCATIA

Service auto Cluj Oaza Car Care

Calea Dorobanților 18-20, Cluj-Napoca 400000

0774 456 341

ORAR:

L-V: 09:00-18:00

S-D: INCHIS

Lasă un răspuns