Despre Service Auto Cluj Oaza

Service auto Cluj OAZA CAR CARE si Service Cluj si Vulcanizare Car Testing Center

Service Cluj Oaza Car Care si Service auto si Vulcanizare Car Testing Center vă pun la dispoziție unele dintre cele mai moderne și dotate service-uri auto din zona Cluj si nu numai ! In service-urile noastre va puteti baza pe un personal foarte instruit , care sunt la zi cu toate noutatile din domeniu, personal dedicat. Personalul nostru ofera intotdeauna servicii foarte bune pentru clienti.Mecanicii noștri au experiență in a rezolva problemele mai multor marci de masini, cum ar fi:Fiat , Land Rover, Rools Royce, Bentley, Nissan, Chrysler, Kia, Infinity, GM, Suzuki, Smart, Dodge, Subaru, Lexus, Renault, Isuzu, Hyundai, BMW, Volvo, Mazda, Toyota, Lamborghini, Audi, Jeep, Porsche, Lotus, Ford, Saab, Saab, Aston Martin, Mercedes Benz, Jaguar, Volkswagen, Mitsubishi & Mini.

Service Cluj Oaza Car Care

Service auto Cluj Oaza Car Care este situat in centrul Clujului , langa Power Business Center si sediul Central al Bancii Transilvania. Service auto si Vulcanizare Car Testing Center este situat langa Gara din Cluj-Napoca, in cartierul Gruia. Suntem specializați în reparații auto și totodata in intretinerea tuturor mărcilor de vehicule. Cu mecanicii nostri profesionisti si experminentati, care poseda o inalta calificare in domeniu, folosim cele mai noi echipamente tehnologice. Oferim servicii excelente la preturi corecte. Toate serviciile pe care noi le prestam sunt monitorizate si supravegheate, astfel va putem oferi onestitatea pe care o meritati. Inca incepand din anul 2017, service-urile noastre s-au specializat in diagnosticarea auto. In service-urile noastre, pana in prezent, s-au finalizat numeroase reparatii auto.

MISIUNEA NOASTRA
* Pentru noi, cea mai importantă persoană este clientul nostru!
* Putem repara orice
* Ne străduim să vă economisim banii fără a face compromisuri în ceea ce privește Serviciul, Manopera sau Calitatea
* Dorința noastră este de a construi o relație pe termen lung cu dumneavoastră, familia și prietenii dumneavoastră.

Obiectivul echipei
Scopul nostru este de a oferi un personal cu o înaltă pregătire care oferă servicii personalizate de calitate în mod constant.

SCOPUL NOSTRU
* Ne dorim ca toti clienții noștri să conducă mașini și camioane sigure și fiabile pe șosea.

service-cluj-oaza

Lasă un răspuns