Servicii Service auto cluj

Schimb Ulei & Filtre (Pachete revizie auto)

Procesele de mentenanta si de intretinere a masinii trebuie facute periodic pentru o buna functionare a masinii. La OAZA CAR CARE, avem preturi promotionale la pachetele de revizii.

Reglaj Directie (Geometrie computerizata)

Trebuie sa reglezi directia masinii tale ? Ai nevoie de un ajutor specializat? Noi, profesionistii de la Service auto OAZA CAR CARE te putem ajuta.

Incarcare freon auto Cluj

Noi, dispunem de un aparat de incarcare cu freon performant , la cele mai inalte standarde. Dupa cum bine stii este de preferat sa faci o verificare a sistemului de climatizare de cel putin 2 ori pe an. Vino la noi sa facem verificarea.

Schimb Placute de frana

Pentru ca un sistem de franare trebuie sa fie sigur , iar franarea trebuie sa se desfasoare in cele mai optime conditii, noi la OAZA CAR CARE iti putem verifica acest sistem , ca tu sa poti sa ai parte de o experienta placuta la volan.

Reparatii Auto Cluj

Service-ul Auto OAZA CAR CARE a devenit inca din anul 2017 , un service de baza in alegerile pe care Clujeni le fac, in momentul in care au nevoie de lucrari mecanice , vulcanizare, ITP sau piese auto.

Diagnoza Auto (Diagnoza computerizata)

Ti-a aparut un martor aprins in bord si nu stii de ce? Haide la Service Auto Cluj OAZA CAR CARE sa remediem problema. Dispunem de testere auto de ultima generatie.

Schimb Kit Distributie

Ai nevoie de un schimb de distributie? Vino la OAZA CAR CARE, unde mecanicii nostri profesionisti sunt experti in schimb de distributii auto.

Schimb Kit Ambreiaj

Daca suspectezi orice problema cu ambreiajul , fa-ti o programare la noi, pentru a te putea ajuta sa conduci in cele mai optime conditii si pentru a iti proteja sanatatea ta si a celorlalti participanti la trafic.

Schimb Sistem transmisie

Dupa cum bine stii un stil de condus care nu e tocmai prietenos poate sa afecteze elementele de transmisie. Daca crezi ca ai putea sa ai orice fel de problema la acest sistem , programeaza-te acum.

Inlocuire Chiuloase

Daca ai nevoie de un schimb de chiuloasa, la OAZA CAR CARE gasesti profesionistii care fac aceasta lucrare auto.
Pentru programari iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00.