De ce este importanta o verificare RAR a service-urilor auto?

Verificare RAR CLUJ a autovehiculelor rutiere

Continut

In articolul de mai jos o sa ma refer la RAR Cluj si la modul de verificare RAR Cluj deoarece cu aceasta entitate am avut tangente.
Sunt multi care se intreaba de ce sa dea bani service-urilor cand pot obtine (in opinia lor) aceleasi rezultate la garajul de la coltului blocului si cu un pret cu 30% mai mic. Ei bine realitatea nu e asa. Banii in plus pe care ii dam la un service autorizat RAR sunt garantia lucrului bine facut. Multi nu stiu, dar cand ai un service autorizatsi care are verificare RAR Cluj, dai bani pe orice: taxe salariale, TVA, Chirie, training pentru angajati, protectia muncii, analize medicale, verificare RAR, autorizatie mediu/pompieri, asigurare si lista poate sa continue. Cand faci mecanica la coltul blocului nu ai aceleasi cheltuieli dar nici o verificare RAR Cluj si nu poti sa dai clientului cel mai important lucru si anume garantie.
Clientul plateste, iar daca ulterior se intampla ceva ramane cu banii dati si cu siguranta ulterior tot intr-un service cu verificare RAR Cluj ajunge. Si atunci vorba proverbului :”Lenesul mult alearga si zgarcitul pagubeste ”. De ce sa nu alegem un serviciu de calitate de la inceput? Astea este intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti.

Service-urile auto Oaza Car Care si Car Testing Center sunt doua service-uri auto care sunt localizate in puncte cheie ale orasului Cluj-Napoca. De ce ne recomandam? In primul rand aceste doua service-uri au trecut in primii trei ani de viata prin verificare RAR Cluj de doua ori pe ani, iar ulterior aceasta verificare RAR Cluj se face annual.

Ce implica acest audit al RAR Cluj?

In primul rand inspectorii verifica nivelul de satisfactie si siguranta al clientului. In timpul auditului inspectorul venit din partea RAR Cluj verifica punctual toate documentele intocmite si toata procedura de lucru.

RAR Cluj verifica:

1. Fisa de intrare a autovehicul (ca service autorizat si care trece prin verificare RAR Cluj esti oblicat la receptia masinii sa faci o fisa de intrare in care se consemneaze toate aspectele: date despre client – nume, adresa, nr. Telefon-, date despre masina – marca, model, serie sasiu, km la bord, martori aprinsi, cota de benzina din rezervor- o alta rubric cuprinde defectele reclamate de client, defecte constatate ulterior, valoarea estimativa a lucrarii )
2. Devizele
3. Garantiile date pe piese si manopera
4. Registrele: devize, probe (proba de drum, test de frana, reglaj directie, etc)

Care este scopul pentru care se face de catre RAR aceasta verificare constanta a service-urilor auto autorizate?

Siguranta clientilor!

Poate multi sunteti sceptici si ziceti ca nu poate o verificare RAR Cluj sa ofere o siguranta mai mare. Raspunsul meu e ca poate. De ce? Pentru ca un service autorizat tine la numele lui si la clientii lui. Lucreaza sa evolueze si sa reduca la minim riscurile unor lucrari nesatisfacatoare, dar totusi daca se intampla un eveniment neprevazut cauta sa repare problema. Un service autorizat poate sa trimita la retur o piesa gresit comandata sau o piese defecta, un service are un avantaj mare in comparatie cu garajele in care se face mecanica, iar acest avantaj se numeste “LEGALITATE”.

Stiati ca numarul garajelor in care se face mecanica este cam la fel de mare ca si numarul service-urilor autorizate?

Nu e normal, nu e legal si mai mult decat atat nu e corect fata de client! Haideti sa renuntam la aceste obiceiuri de a alege ce e mai ieftin! Haideti sa alegem calitatea si Viata in fata mortii!

verificare-rar-cluj

Lasă un răspuns