Caută

VULCANIZARE AUTO CLUJ

Oaza Car Care

Vulcanizare Auto în Cluj, locul unde avem grijă de mașina ta.

SERVICII DE VULCANIZARE ÎN CLUJ NAPOCA​

Cauți o vulcanizare în orasul Cluj?

Cauti vulcanizare Cluj ? In momentul de fata avem 5 dintre cei mai buni mecanici auto din Cluj Napoca ,  si nu numai. Pe langa faptul ca dispunem de o foarte buna vulcanizare auto din Cluj Napoca,  mai dispunem si de un service auto, magazin de piese auto dar si statie ITP

In curand vom putea pune la dispozitie si serviciul de vulcanizare mobila. Astfel ne vom putea deplasa la locatia dorita de dumneavoastra pentru orice fel de servicii de vulcanizare auto. 

Serviciul de vulcanizare mobila, este un serviciu foarte cautat mai ales in ultimul timp, pentru ca oamenii nu mai au timp fizic sa se deplaseze la o vulcanizare auto. Ne dorim ca, cat de repede posibil sa putem sa punem la dispozitia voastra si acest serviciu de vulcanizare cluj mobila.

Vă stăm la dispoziție atât ca service auto Cluj-Napoca, cât și ca magazin de piese auto, vulcanizare auto și stație ITP.

Lista preturi Vulcanizare Cluj 2023

lista preturi vulcanizare 2023
lista preturi vulcanizare 2023
lista preturi vulcanizare 2023
lista preturi vulcanizare 2023
service auto cluj

Cauti vulcanizare Cluj ? In momentul de fata avem 5 dintre cei mai buni mecanici auto din Cluj Napoca ,  si nu numai. Pe langa faptul ca dispunem de o foarte buna vulcanizare auto din Cluj Napoca,  mai dispunem si de un service auto,  magazin de piese auto dar si statie ITP

In curand vom putea pune la dispozitie si serviciul de vulcanizare mobila. Astfel ne vom putea deplasa la locatia dorita de dumneavoastra pentru orice fel de servicii de vulcanizare auto. 

Serviciul de vulcanizare mobila, este un serviciu foarte cautat mai ales in ultimul timp, pentru ca oamenii nu mai au timp fizic sa se deplaseze la o vulcanizare auto. Ne dorim ca, cat de repede posibil sa putem sa punem la dispozitia dumneavoastra si acest serviciu de vulcanizare cluj mobila.

 

Vă stăm la dispoziție atât ca service auto Cluj-Napoca, cât și ca magazin de piese auto, vulcanizare auto și stație ITP.

Servicii Vulcanizare Cluj NAPOCA

MONTAT ANVELOPE SI JANTE la Vulcanizare Cluj

In momentul in care se echilibreaza rotile masinii se anticipeaza si se preintampina ca anvelopele sa nu se uzeze prematur si totodata se va asigura confortul necesar condusului. Echilibrarea rotilor trebuie sa se efectueze neaparat in momentul in care se monteaza anvelope noi. Totodata echilibrarea rotilor trebuie facuta cand se parcurg maxim 10.000 km si atunci cand se va simti un tremurat in volan. In unitatea noastra de Service de roti (Vulcanizare auto), se va echilibra in mod optim cu aparatura noastra performanta si de ultima generatie anvelopa-geanta.

ECHILIBRAT ROTI la vulcanizare Cluj

Anvelopele si jantele care au fost cumparate de la noi sau pe care dumneavoastra, clientii,le-ati cumparat din alta parte, aveti posibilitatea sa le  montati si echilibrati imediat, doar cu ajutorul unei programari, in  Vulcanizarea noastra auto autorizata RAR cu  preturi foarte bune. Asiguram montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 13 la 21 inch, preturile noastre de vulcanizare le puteti gasi detaliate mai in jos. Mecanicii nostri sunt niste profesionisti in montarea si echilibrarea rotilor. Poti fii sigur ca esti pe maine bune.

Indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel la Vulcanizare Cluj

In urma unui impact cu un obiect solid aflat pe carosabil, janta masinii va suferi anumite modificari, abateri de la forma pe care a avut-o initial, acest lucru ducand la dezechilibru care este produs unei roti. Daca soferul masinii alege sa conduca cu aceasta roata dezechilibrata, acest lucra va duce la scurtarea vietii anvelopei si totodata aceasta va deveni uniforma. Noi ca Service si Vulcanizare auto, facem recomandarea ca jantele sa fie indreptate in mod periodic sau in momentul in care apar vibratii in volan intr-o Vulcanizare auto care are topate echipamentele necesare acestei operatiuni.

vulcanizare cluj

DIVERSE REPARATII LA ROTI, ANVELOPE AUTO, JANTE ALIAJ, JANTE TABLA la vulcanizare Cluj

In unitatea noastra de Service auto si Vulcanizare Cluj se executa si alte reparatii la anvelope cum ar fi : 

– dejantat / jantat anvelope

– montat rezerva

– verificat si completat presiune

– montare valva

– aplicare petic la rece

– aplicare snur

– reetansare anvelope

– montare antifurturi roti si capace

– montare capace

Ai nevoie de o vulcanizare din Cluj?

Haide la OAZA CAR CARE - Service Auto si Vulcanizare Cluj unde dispunem de o statie performanta de vulcanizare auto din Cluj si de solutii profesioniste astfel incat putem sa iti solutionam orice problema ai! Avem echipamente performante, la cele mai inalte standarde! Efectuam servicii de vulcanizare auto la cele mai bune preturi si la o calitate superioara!

Te asteptam cu cele mai bune oferte!

Servicii Vulcanizare CLUJ NAPOCA

La Service auto Cluj Oaza Care Care oferim prețuri promoționale la toate piesele și accesoriile auto și ne poți apela pentru a îți face o ofertă personalizată.

vulcanizare cluj

Contactează-ne cu încredere

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Din grijă pentru mașina ta și pentru călătoriile tale, am pregătit niște sfaturi care sperăm să-ți servească drept reper în alegerile viitoare.

Ce spun cei care ne-au trecut pragul până acum despre calitatea serviciilor Service auto Cluj Oaza Car Care

Abonează-te

la newsletterul Oaza Car Care.
Rămâi la curent cu noutățile!